De ce sa apelezi la tractari auto dupa un accident?

Chiar daca niciun sofer nu isi doreste asta, uneori accidentele sunt inevitabile. Avand in vedere traficul infernal din marile orase, care a inceput sa se extinda acum pe toate drumurile, inclusiv pe autostrada, este evident ca riscul creste si mai mult. AloTractari.ro ofera cele mai bune servicii de tractari si asistenta in trafic, astfel incat tu si masina sa fiti mereu in siguranta. Iata de ce este bine ca dupa un accident sa apelezi al tractair auto:

Ai la dispozitie servicii de tractari auto non-stop

Indiferent de ora la care are loc accidentul, poti apela la tractari auto non stop pentru a ajunge in siguranta la service. Nu mai trebuie sa astepti pana cand se face dimineata si tot ce trebuie sa faci este sa suni. Este foarte important ca politia sa isi dea acordul pentru a muta masina si abia apoi sa contactezi echipa de tractari, insa dupa ce ai aprobarea, e o chestiune de cateva minute pana cand cei de la tractari auto vor fii acolo.

Cu ajutorul serviciilor de tractari auto nu risti sa conduci o masina avariata

In urma accidentelor auto, chiar daca masina pare doar putin lovita si pare ca doar caroseria a fost afectata, in realitate situatia poate fi cu mult diferita. Sunt anumite elemente importante pe care nu le vezi si care pot avea probleme de care iti vei da seama abia atunci cand mergi sau cand pierzi controlul masinii si risti sa mai faci un accident. Indiferent cat de neinsemnata pare avaria, apeleaza intotdeauna la servicii de tractari auto pentru a ramane in siguranta.

Tractari auto non stop | AloTractari.ro

tractari auto non stop

Serviciile de tractari sunt incluse in asigurare daca nu tu esti vinovat

Atunci cand accidentul a fost din vina altei persoane, nu vei plati nimic pentru tractari deoarece aceste servicii intra in decontul de la asigurarea vinovatului. Faptul ca tu ai nevoie de tractare, devine responsabilitatea asigurarii de raspundere civila obligatorie a vinovatului, ceea ce inseamna ca nu ai niciun motiv pentru care sa nu apelezi la tractari auto.

Specialistii in tractari si asistenta in trafic dispun de toata logistica necesara pentru a prelua masina ta si pe tine si pentru a va duce pe amandoi in siguranta la locul pe care il indici, de cele mai multe ori la un service al reprezentantei masinii tale sa la primul service intalnit in cale. Astfel nu risti nimic si vei avea doar de castigat in urma colaborarii cu firma de tractari.