Implant dentar vs. proteze mobile

cabinet stomatologic din Colentina

In momentul in care pierdeti unul sau mai multi dinti naturali din cauza bolii sau a diverselor traume, este important ca acestia sa fie inlocuiti cat mai curand posibil pentru a preveni alte probleme legate de sanatatea orala. In trecut, protezele detasabile erau singura optiune pentru a face acest lucru. Acest lucru s-a schimbat in ultimii ani, deoarece implanturile dentare au devenit optiunea preferata pentru inlocuirea dintilor lipsa. In general, oamenii apreciaza numeroasele beneficii ale implanturilor dentare mai mult decat apreciaza protezele, deoarece prima optiune inlocuieste atat radacinile cat si dintii.

Cand va intalniti cu un specialist de la Elveto Dent, cabinet stomatologic din Colentina, acesta va examina complet maxilarul, va recomanda o radiografie in urma careia va putea spune daca sunteti un candidat bun pentru implanturi sau ar trebui sa va opriti la proteze.

Protezele detasabile sunt formate dintr-un rand intreg de dinti artificiali atasati unui suport. Acestea se poarta pe toata durata zilei si se indeparteaza in timpul somnului. Majoritatea pacientilor trebuie sa utilizeze un gel adeziv pentru ca protezele sa ramana pe pozitie. Fiecare pacient este unic, motiv pentru care nu exista recomandari generale in ceea ce priveste inlocuirea dintilor, ci este nevoie de o consultatie individuala si o adaptare a solutiilor de inlocuire a dintilor pentru fiecare pacient in parte.

Specialistii in domeniul stomatologiei si implantologiei afirma ca inventia si utilizarea pe scara larga a implanturilor reprezinta cel mai important progres in domeniul stomatologiei din ultimele cateva decenii. Aceasta metoda de restaurare a dintilor difera de protezele detasabile si ofera cateva beneficii unice. Doua dintre cele mai importante deosebiri dintre implanturi si proteze sunt durata de viata si inlocuirea radacinilor dintilor pierduti. Alte avantaje importante care trebuie luate in considerare includ: vorbirea clara, inutilitatea adezivilor, lipsa grijii ca dintii vor cadea in timpul stranutului, tusei, cascatului sau vorbirii, lipsa restrictiilor in ceea ce priveste hrana, sustinerea muschilor faciali.

Implant dentar din Bucuresti | cabinet stomatologic din Colentina | Elveto-Dent.ro

implant dentar din Bucuresti

Daca ati suferit extractii dentare si nu stiti care este cea mai buna varianta de inlocuire a dintilor pentru dumneavoastra, nu trebuie decat sa solicitati o consultatie la cabinetul Elveto Dent. Aici puteti primi sfaturi personalizate in ceea ce priveste protezele dentare sau cel mai eficient implant dentar din Bucuresti. Toate intrebarile pe care le aveti isi vor gasi raspuns, de aceea accesati https://elveto-dent.ro/ si programati o vizita la cabinet!