Sisteme eficiente de gestionare a vanzarilor

AttoSoft deoarece veti primi tot sprijinul necesar atingerii succesului. Accesati casedemarcat.eu pentru a afla tot ce va intereseaza in legatura cu acest subiect!

soft pentru restaurant

Tehnologia a devenit o variabila influenta in industria retail din ultimul deceniu, iar influenta acesteia continua sa creasca. Daca doriti sa desfasurati o afacere de succes, trebuie sa va conectati cu clientii cand si cum doresc. Pe masura ce tehnologia atinge o noua etapa, este esential sa alegeti software-ul potrivit pentru compania dumneavoastra.

Software-ul de management al vanzarilor cu amanuntul este o platforma care contine un set integrat de instrumente pe care comerciantii le pot utiliza pentru a-si desfasura activitatea. Un astfel de sistem contine instrumente pentru gestionarea inventarului, POS-ul si managementul relatiilor cu clientii.

Software-ul POS este cel mai cunoscut in acest domeniu si permite tranzactii eficiente intre clienti si companie. Potrivit datelor Global Market Insight, dimensiunea pietei POS de retail la nivel mondial a depasit 14 miliarde de dolari in 2015. Industria este proiectata sa creasca cu o rata anuala de 14% intre anii 2016-2024.

In plus, exista sisteme POS cu soft pentru restaurant si cafenea care permite proprietarilor de astfel de locatii sa-si controleze afacerea printr-o singura platforma. Intre un software pentru cafenea/restaurante si cel pentru magazine exista o oarecare diferenta, insa baza este aceeasi. De exemplu, comenzile dintr-un POS restaurant nu sunt inchise imediat dupa cumparare, deoarece este nevoie de timp pentru pregatirea comenzii. In cazul magazinelor, tranzactia se incheie imediat.

Un soft POS este esential pentru locatiile in care se vand produse sau servicii. Solutiile moderne POS nu numai ca proceseaza achizitiile clientilor si inregistreaza vanzarile, dar ajuta si la gestionarea sarcinilor pentru a face procesele de vanzare mai productive.

Daca detineti un mic restaurant sau o cafenea, un sistem POS este ideal pentru compania dumneavoastra, deoarece acesta se va ocupa de urmarirea si inregistrarea vanzarilor, de gestionarea informatiilor despre clienti si monitorizarea inventarului. Intreprinderile mari care au chiar si mai multe puncte de lucru, pot beneficia de POS deoarece acesta functioneaza si ca un sistem de retea si poate combina datele de la terminalele diferitelor locatii.

Soft retail | casedemarcat.eu

soft retail

Oricand aveti nevoie de un soft retail pentru punctul de vanzare pe care l-ati deschis, orientati-va catre AttoSoft deoarece veti primi tot sprijinul necesar atingerii succesului. Accesati casedemarcat.eu pentru a afla tot ce va intereseaza in legatura cu acest subiect!